Over mij

Welkom bij Mondhygiëniste praktijk Groningen!

Q. Wassiee-Sammadzada

Graag help ik u uw mond gezond te houden. Als afgestudeerd mondhygiënist met ruim 15 jaar werkervaring, kan ik juiste behandelingen voor uw mondproblemen adviseren en uitvoeren. Ik ben aangesloten bij de de NVM (Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten) en lid van de NVVP(de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie) en KRM (kwaliteitsregister mondhygiënist).

Tevens sta ik ingeschreven in het basisregister van het Kwaliteitsregister Paramedici. Deze heeft tot doelstelling de kwaliteit van de beroepsuitoefening te garanderen. Na mijn afstuderen als mondhygiëniste heb ik een aantal jaren met veel plezier gewerkt in een algemene praktijk en ook als vrijgevestigde mondhygiëniste in Assen. Sinds juni 2008 heb ik mijn eigen vrijgevestigde praktijk in Groningen. Ik werk drie dagen per week, maar er is nog ruimte voor nieuwe patiënten. U bent van harte welkom.

Alvast tot ziens in mijn praktijk aan de Kochstraat 1-1!

Mirwais

Mijn naam is Bsc. Mirwais Jahanyar. Geboren in Afghanistan, maar sinds 1999 woonachtig in het prachtige Groningen.

Vanaf de middelbareschooltijd kreeg ik mijn interesse in de tandheelkunde en heb ik in 2018 mijn diploma weten te behalen in Groningen. Hierdoor heb ik de titel Bachelor of Health Science. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in een breed scala aan praktijken in de provincies Drenthe, Friesland en Groningen.
Daarnaast heb ik ervaring opgedaan op het gebied van parodontologie, preventie, angstige cliënten, kindertandheelkunde en restauratieve behandelingen. Ook ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten. Ik probeer mijn kennis en vaardigheden op hoog niveau te houden door het volgen van cursussen en nascholing. Met deze kennis heb ik de afgelopen jaren vele stagiaires mogen begeleiden.

Na een paar jaar werkzaam te zijn als geregistreerd zelfstandige in diverse solo- en groepspraktijken ben ik vanaf 4 april iedere dinsdag hier aanwezig. Bij interesse, kunnen de cliënten ook op zaterdagen mij terecht. Dan ben ik alleen voor die gemaakte afspraken op deze praktijk aanwezig.
Ik blijf daarnaast nog werken in twee andere algemene tandartspraktijken in de stad Groningen. Een belangrijk aspect in ons vak is dat cliënten zich op hun gemak voelen in de stoel. Angstige cliënten zijn zeer welkom bij mij. Door geduld te hebben, grenzen te geven en duidelijk te communiceren merk ik dat een angstige cliënt vaak goed te behandelen is. Vaak ook tot opluchting van de cliënt zelf.

Ik houd mij met name bezig met algemene mond- en tandheelkundige zorg zoals het behandelen van cliënten met tandvleesproblemen (gingivitis en parodontitis) doe o.a. de nazorg van implantologie, periodieke controles, röntgenfoto’s, anesthesie, sealen, fluoridebehandeling, bleken en restauraties (tandbederf/gaatjes). Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen. Het geeft mijn werk als mondzorgprofessional voldoening. Als professional voor een gezonde mond met mooie tanden en tandvlees, een frisse adem en een prachtige lach sta ik voor u klaar. Ik kijk er naar uit om jullie te ontvangen in deze praktijk.

© Mondhygieniste Praktijk Groningen